Neymar er kvalifisert til å overta Messi og Ronaldo?
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

To av de mest sett stjernene i Messi og Ronaldo, Etter å ha forlatt VM, Flere mennesker viste oppmerksomheten til Neymar. Billige Fotballdrakter Neymar kom til Santos klubb da han var 11 år gammel. I en alder av 19 tok jeg fotballspiller i Sør-Amerika. Kjent som Brasil etter Bailey, En annen ung talentfull fotballgutt.

I denne VM, I tillegg til å bli overhalet av sveitsiske spillere i det første spillet, Neymar Ikke for mye iøynefallende ytelse, De tre andre spillene kan sies å bli bedre. En spilte bedre enn en. Spesielt i knockout-kampen med Mexico, Neymar er ferdig med et pass, Vellykket hjulpet Brasil slo den meksikanske eliminasjonen av det tyske laget.

Derfor har mange mennesker høye forventninger til Neimar, Brasil. Tror dette er hans beste sjanse til å fullføre suksessen til Messi og Ronaldo. Fordi det er mange mennesker som tenker på Neymar Drakt Brasil. Ikke kvalifisert nok til å sammenligne med Messi og Ronaldo. Årsaken er at Neymar i Brasil er for offentlig. Karakter er for arrogant, Fordi de ekstraordinære bevegelsene alltid har elementene i spillet, Så ikke være optimistisk.





:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 تير 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: